مشاوره حقوقی رایگان - غیبت افسر ارشد

سلام علیکم
اینجانب افسر ارشد می‌باشم و سال ورودم 66/3/20 بوده است هم اکنون نیز با درجه شانزده و رتبه نوزده مشغول بکارند.
حدود ده سال پیش بعلت مشکلات بسیار زیاد حدود یازده ماه غیبت نمودم که متعاقبا پرونده ام به دادسرای نظامی ارجاع داده شد
دادسرا چهارصد هزار تومان جریمه نمود و مرا به محل کار ارجاع داد
مسول دفتر قضایی اعلام نمود چون شما افسر ارشد هستید و نیروی متخصص می‌باشید باد کمیسیون عالی ستاد مشترک راجع به شما تصمیم بگیرد شما تا آن موقع در اختیار خودت باش
در پی پیگیری بنده دوستان با کمیسیون تماس می‌گرفتند و آنها اعلام می‌نمودند بعلت کثرت پرونده ها هنوز نوبت نشده است
بالاخره پس از سه سال و چهار ماه کمیسیون دستور بازگشایی حقوق و بازگشت به کار را صادر نمود با یک درجه تاخیر در ترفیع
هم اینک که وقت بازنشستگی رسیده است دوستان اعلام نموده آمد تمامی مدت رسیدگی به پرونده خلا خورده و باید این مدت را هم خدمت نمایید.
سوال اینست که آیا این زمان طولانی برای رسیدگی به پرونده طبیعی است؟
آیا راهی وجود دارد که این مدت بخشیده شود؟
ممنونم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،راه رااشتباه رفتیدبایدحالت اشتغال میزدید