مشاوره حقوقی رایگان - ملاک اطلاع از تاريخ صدور حكم در ماده ٥٧ قانون ايين دادرسي ديوان عدالت اداري

باسلام و خداقوت خدمت شما
سوالی که بنده داشتم در ماده 57 قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در مسئله ی اعتراض شخص ثالث به ارای صادره در متن ماده مذکور عبارت (ظرف دو ماه از تاریخ اطلاع از حکم، قابل اعتراض است) ذکر شده است، ملاک 2 ماه از تاریخ اطلاع حکم دقیقا چه تاریخ مبدایی می باشد؟ به عنوان مثال شخصی 1 سال بعد از صدور رای از حکم اطلاع پیدا میکند ،عبارت دو ماه بعد از اطلاع از حکم چه منظوری را می رساند؟ مبدا تاریخ اطلاع یافتن از نظر قانونی چه زمانی هست؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از زمانی که نسبت به مفاد رای اطلاع پیدا کردید قابل اقدام است