مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در شرکت هرمی

سلام و عرض ادب
من نزدیک به 18 ماه پیش توسط دوستان قدیمی ام به سرمایه گزاری در یک شرکت دعوت شدم. که اخیرا متوجه هرمی بودن آن شده ام. و قوه قضاییه و وزارت اطلاعات دریاره این شرکت (یونیک فاینانس) هشدار دادند.
افرادی هم از طریق بنده وارد این شرکت شدند.
و همه صرفا سرمایه گزاری کردیم. یعنی به قصد عضوگیری کاری نکردیم.

حالا قصد شکایت دارم اما سوالم و مشکلم اینجاست که افرادی از طریق من ثبت نام کردند به حساب بنده پول زدند و من هم پول را به صرافی و یا لیدرها منتقل کردم.
الیته 95 درصد پول ها به حساب لیدر اصلی رفته که قصد شکایت از او را داریم.
اما نگرانی من این است از لحاظ حقوقی و قانونی پول هایی که از حساب من گذشته اند برای من جرم ایجاد کند. چون واسطه بودم.
هرچند خودم و خانواده ام مال باخته ایم.

لطفا راهنمایی بفرمایید که این واسطه بودن طیق قانون همان عضوگیری برای شرکت هرمی محسوب می شود که جزای قانونی هم دارد؟
بسیاری از دوستانم به همین علت ترس از شکایت دارند. اما تا لیدرها فرار نکرده اند باید اقدام کنیم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا برای شما هم مشکل‌ساز میشود