مشاوره حقوقی رایگان - قوانين اپارتمان در مورد بازسازي مشاعات

سلام، غرض از مزاحمت اين است كه بدانم ما يك ساختمان ٥ واحدي هستيم كه چهار واحد ان در تملك خانواده ما است و يك واحد مالك ان غريبه است. ما چهار واحد شروع كرديم به تغيير و بازسازي و به روز كردن راهرو و پاركينگ ووو به همراه تغييرات در داخل واحدهامون، كه برا واحدهامون مجوز شهرداري داريم، مالك غريبه كه در اقليت هست يك نامه نوشته بعنوان باصطلاح توافق نامه، كه بدون مشورت با ما بوده و خودش و خانمش امضا كردن كه هيچ هزينه اي پرداخت نميكنن بجز ٢٠ درصد هزينه ايزوگام. سوال، ايا ايشان ميتوانند با اكثريت چار واحد مخالفت كنن و مانع اجراي برنامه هاي ما شوند البته قبلا بايشان گفتيم و تازه خوشحال هم شدند. ولي حالا ميخوان سواستفاده كنن و مبلغي نپردازن. چون بارها و بارها حق شارژ از ايشان نگرفتيم گفتيم عيب نداره ما مال چهار واحد را ميديم شما هم روش. پيشاپيش ممنون از جوابگويي شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هر گونه تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام مالکان باشد و باید ابتدا از شهرداری مجوز بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید بعد از هزینه تامین دلیل دهید و دادخواست مطالبه طلب به طرفیت ایشان دهید.