مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

(( مالباخته ی اعتماد))
درود و عرض ادب
9 ماه پیش به اصراردوست خانوادگیمان پیشنهاد بورس نزدک داده شد. خانواده ما جمعاً یک میلیارد تومان در چند مرتبه به حساب این شخص واریز کردیم . بعداز 9 ماه هیچ خبری از سود نیست و متوجه شدیم که اصلا بورسی در کار نیست و یونیک فاینانس که یک شرکت غیر قانونیه...
در باره ی سرنوشت پولها می پرسیم میگن نمی دونیم پول تو کمپانی یونیکه...
تنها مستندات ما کارت به کارت شدن و واریز وجه به حساب دوستمان است.
از کی باید شکایت کنیم.دوستمان یا یونیک؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما زیر شاخه و عضو گیری نکرده باشید می‌توانید علیه شخصی که وجوه را واریز نموده اید و زیر شاخه های آن شده اید اقامه دعوای کیفری نمایید