مشاوره حقوقی رایگان - تضمین سرمایه با سند ملک یا بانکی

با سلام. قراره مبلغ1میلیاردتومن به‌یک شرکت پخش موادغذایی برا سرمایه‌گذاری بدم وشرکت هم جهت تضمین یه ضمانتنامه بانکی بده، ولی برای دادن این ضمانتنامه 20 روز زمان میخواد و برای این20روز میگه سند ملکی میزنه تو رهن ما. حالا ما بعد از استعلام سند برای اینکه صاحب ملک قبلا بصورت قول نامه ای یا مبایعه ای به کسی واگذار نکرده باشه میتونیم یه مبایعه نامه بدون تاریخ ازش بگیریم که تاریخش رو قبل از هر قراردادی بزنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی توانید
سند رهن در دفترخانه تنظیم کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام کارها را درست انجام دهید و به راههای عجیب و غریب روی نیارید؛ می خواهید مبایعه نامه ی صوری تنظیم کنید و بعد تاریخ این مبایعه نامه ی صوری را هر وقت دلتان خواست به هر تاریخی بزنید خب بدیهی است که با اثبات صوری بودن این مبایعه نامه ابطال خواهد شد بنابراین راههای عقلائی را انتخاب کنید همان اخذ ضمانت نامه ی بانکی بهترین راه است