مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و استخدام در نظام

با سلام پسری هستم حدود 5سالم که بود مادرم از پدرم جدا شد چون اهل زندگی نبود و معتاد .الان حدود 15سال هست که از طلاق میگذره و تا این 15سال کنار مادرم زندگی کردم و الان معافیت کفالت هم گرفتم. می خواستم بدونم اگر بخوام افسری ثبت نام کنم رد می شم؟ یا اگر رد شدم میتونم برم درجه داری؟ خودم هم اصلا سابقه ندارم
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید ثبت نام نمایید و بررسی و صلاحیت شخصی گزینشی از ناحیه مرجع مربوطه قابل بررسی خواهد بود