مشاوره حقوقی رایگان - جنس فروخته شده

سلام مقداری جنس در سال 98 فروخته شده که خریدار تسویه نکرده الان تقریبا سه برابر شده و خریدار در دادگاه گفته همان مبلغ سال 98 را پرداخت می‌کند در صورتی که جنس گران شده و دو سال هم دست خریدار بوده و زیر برگه تحویل کالا نوشته شده جنس تا تسویه حساب کامل نزد خریدار امانت می باشد باید به جنس یا پول به قیمت روز برسم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
فقط میتونی پولت رو بگیری و تاخیر تادیه ی پولت از تاریخ دادخواست محاسبه میشه