مشاوره حقوقی رایگان - یک زمین

سلام بنده به دوستی دارم نیاز شدید به پول داره برای مریضی خانم میخواهد بره سفر خارجه به بنده مگه 150میلیون به من بده من اگه تا 3سال دیگر نیامدم شما برای سندش اقدام کن بعد چون که خیلی با هم دوست هستیم قرار شده به من یه برگه دست خط بده بعد قیمت این ملک با سود پول حساب کردیم تقریبا همین قیمت ملک میشه بعد سه سال حالا من چی بنویسم که مشکل نخورم بعد سه سال

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق تلفن اقدام نمایید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
کار خطرناک و پر ریسکی است.
اگر قصد شما خرید ملک است، مبایعه نامه رسمی تنظیم کنید.
اگر هم قصد شما قرض دادن چنین مبلغی است و برای اطمینان ایشان می خواهند ملک خود را به وثیقه بگذارند، حتما یک قرارداد توسط وکیل تنظیم شود و در دفتر اسناد رسمی با ارائه قرارداد تنظیمی و سند ملک، آن ملک در رهن شما قرارگیرد که بعد از 3 سال شما بتوانید با فروش ملک، طلب خود را وصول نمایید.
نیازمند تنظیم قرارداد دقیق است و نکات ظریفی باید در آن رعایت شود که بعد از 3 سال شما متضرر نشوید. مخصوصا که ارزش تومان روز به روز کاهش می یابد