مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظيم سند

با سلام و وقت بخير
سال ١٣٩٢ آپارتمانى رو با اخذ كد رهگيري از پيمانكار خريدم و كل مبلغ آپارتمان رو هم پرداخت كردم.
قرار بر اين شد كه سازنده پس از اخذ پايانكار و صورت مجلس تفكيكي، ملك را به نام من منتقل كنه كه تا به امروز خلف وعده نموده و تعهدات خودش رو انجام نداده است.
به همين دليل به دادگستري مراجعه و خواستم كه دادخواست الزام به تنظيم سند بدم كه مدير دفتر دادگاه بهم گفت كه :
يك دانگ ملك كلنگى كه مالك اصلى بنام سازنده كرده است توسط شخص ديگرى كه آپارتمان را از سازنده خريده توقيف اجرايي شده و به دليل توقيف پلاك ، دعوي شما رد ميشه!!
ضمنا آپارتمانهاى ساخته شده تقسيم نامه عادى داره و سهم مالك و سازنده كامل مشخص شده است.
اكنون من بايد چه كنم كه به حقم برسم و سند رسمى بگيرم!؟
لطفا منو راهنمايي كنيد.
با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

ابتدا باید درخواست رفع توقیف ملک داد. شما می توانید با استناد به تاریخ قولنامه ای که قبل از توقیف تنظیم کرده اید به شعبه ای که ملک را توقیف کرده مراجعه کنید و تقاضای رفع توقیف دهید تا بتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.