مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی برابر وکالت محضری

سلام اگه ی دختر از کل سهم الارث خوددریه سند اصلاحات ارضی ک هم شامل اراضی مزروعی دیم وهم اراضی مزروعی ابی بصو رت مشاعی ان وبرابرقولنامه عادی انونه ب برادرش درقبال مبلغ توافقی فروخته وهردوطرف ونیزدونفرشهود هم زیرانونه امضا زدن و در قولنامه این طور نوشته;موردمعامله تمام سهم الارث خودم موضوع سندشماره فلان ازپلاک فلان ک معروف ب اراضی مزروعی

دیمی ولی ذکری از اراضی مزروعی ابی نشده ولی دروکالت فروش محضری ک روزبعدازقولنامه عادی تنظیم وب امضا دوطرف نیز رسیده هم از اراضی مزروعی دیمی وهم اراضی مزروعی ابی ازهمون سندوهمون پلاک ک بانضمام هم دراون سند ذکرشده و برادر در دفترخونه برابر وکالتنامه فروش ک بنام داشته تقریبا بعداز4سالو ده ماه کل قدرالسهم خواهرو بصورت قطعی بنام خود زده تکلیف چیه لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.