مشاوره حقوقی رایگان - ولايت كودكی كه پدرش فوت شده

با سلام. ميخواستم بدونم ولايت (محافظ اموال) پسر بچه ٤ساله كه پدرش فوت كرده و پدر بزرگ پدري هم ٢ سال قبل از پدرش فوت شده و از خانواده پدر فقط يك مادر بزرگ و يك عمو دارد به عمويش ميرسد يا مادر كودك؟
مادر كودك سعي دارد تمام اموال كودك را به نام خودش كند چون ميگويد من قيم كودكم هستم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. حضانت‌ طفل با مادر است اما قیم او عمویش می باشد ک لازم است قیومیت رااز دادسرا بخواهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر و پدربزرگ ولایت دارند که هد فوت کرده اند و در این صورت قیم تعیین میشه معمولا مادر را به عنوان قیم تعیین می کنند و نادر کودک بهتر از همه مصلحت کودک را رعایت میکند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید برای اموال کودک نصب امین نمایید