مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با زن مطلقه

سلام من حدود10روزبایه خانم مطلقه وارد رابطه شدم و الان حدود 20 روز ک با ایشون هیچ رابطه ای ندارم و میگن اگر بامن نباشی ازت شکایت میکنم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما به ادعایشان ترتیب اثر ندهید و در صورتی که شکایت کردند می توانید تمام موارد را در صورتی که دلیل و مدرکی بر وجود رابطه با شما نداشته باشد انکار نماید و در صورتی که مدرکی مانند عکس یا پیامکی بین شما وجود داشته باشد می توانید به ادعا نمایید که صیغه محرمیت بین هم قرائت شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما میتوانید شرط کنید که باید صیغه موقت خونده باشه ولی حواست باشه مهریه بیشتر قید نشه چند روز بعد از صیغه اظهارنامه ارسال کنید و مدت رو ببخشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.