مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پارگی پرده گوش

سلام یکی از دوستان بنده درمحیط کار سیلی در قالب شوخی به همکارشون میزنن که ایشون ادعا کردن که پرده گوششان اسیب دیده ایا پزشکی قانونی این ادعای کذب رو میتونن رد کنن

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام پزشکی قانونی معاینات را انجام می دهند وطبق قانون جواب به شعبه مورد نظر یا کلانتری ارسال می گرددوایشان ادعای خود را علاوه بر پزشکی قانونی با شهود باید ثابت کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با بررسی تخصصی در پزشکی قانونی احراز خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با بررسی تخصصی در پزشکی قانونی احراز خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با بررسی تخصصی در پزشکی قانونی احراز خواهد شد