مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری 5 سال دقیق درجه چند حساب میشود؟

سلام
من به 5 سال حبس تعزیری بابت معاونت در اخلال در نظام اقتصادی محکوم شدم.قطعی و لازم الاجرا.
اولا این حبس 5 سال دقیق جز درجه 4 حساب میشود با 5؟
ثانیا امکان استفاده از پابند الکترونیک قبل از زندان را دارم؟
ثالثا اگر خود را معرفی نکنم و وثیقه ضبط شود آیا پیگرد جهت اجرا حکم از بابت پیدا کردن من اجرا میشود؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

درجه پنج احتمال اینکه حبس الکترونیکی هم هست وثیقه ظبط می‌شود و شما هم تا ابد باید فراری باشین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بصورت گروهی وباندی اخلال ایجاد نشده باشد درجه 5درغیر اینصورت درجه 4می باشد
اگر درجه 5باشد میتوانید از پابند استفاده نمایید واگر درحه 4باشد باید یک چهارم مجازات را طی تا درخواست پابمد نمایید
اگر هم نودتان را معرفی ننمایید وثیقه بنفع دولت ضبط و شما نیزممنوع الخدمات وحسابهای شما مسدود خواهد شد وحکم جلب شما نیز صادر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حاضر نشوید وثیقه ضبط و حکم جلب شما صادر میشه و بعد از تحمل یک سوم مجازات می توانید درخواست آزادی مشروط بدهید