مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک فروخته شده جهت مهریه

با سلام بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم دو سال پیش مبایعه نامه نوشتیم و بخاطر وامی که داشت سند نزدیم و فروشنده با حضور در اسناد رسمی به من وکالت بلا عزل دادن که بعد اتمام وام بنام بزنم ولی امروز تماس گرفتن با بنده که من با همسرم به مشکل خوردیم امکان داره جدا بشیم برای اینکه نره توقیف کنه آپارتمان را بیا وام خونه رو تسویه کن به نام بزنیم ... حال میخواستم اول اینکه بدونم مگه میتونه توقیف کنه ملکی که من دوسال پیش خریدم و دوم اینکه آیا ایشان یعنی فروشنده ممکنه با این کار ریگی به کفش داشته باشد یا خیر
چون گفتن حتی اگر نداری میتونم نصف وام رو من بدم نصفش رو شما تسویه کنیم بعدش شما پول منو خورد خورد بده... ممنون میشم کمکم کنین چکار کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر امکان چنین کاری وجود دارد ولی پیشنهاد میکنم اگر مبلغ جزئی از وام باقی مانده تسویه کنید در غیر این صورت اگر چنین اتفاقی افتاد باید دادخواست ابطال اجرائیه دهید