مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و گرفتن مدارک

سلام خسته نباشید من یک ادم ناشنوا هستم با دونفر از رفیقام ماشینمو بردم بنگاه بفروشم همه مدارک اعم از سند و کارت و .... رو بهشون نشون دادم بنگاه دار هم شروع کرد به نوشتن قول نامه موقع درج قیمت چند باری درخواست تخفیف کردن گفتم نمیدم ماشینو مشتری داری اونا هم همه مدارکا رو گرفتن با سوییچ گذاشت تو گاوصندوق گفت حالا نه ماشین میدم نه مدارک میخوای چیکار کنی باید معامله کنی منم ترسیدم گفتم باشه هرکاری بگید میکنم ما ماشینو معامله کردیم 111میلیون 90میلیون چک داد باقیشو گفت موقع اومدن به محضر و وکالت دادن حالا که رفتم محضر میگه اول برو امضا کن بعد بیا پولتو بگیر منم گفتم نه امضا نمیکنم باز بهونه کاتالیزور اورده میگه 4میلیون کم میکنم گفتم ما معامله کردیم کم نمیکنم میگه هرکار دوس داری بکن من میرم سند میزنم ماشینو حالا موندم کجابرم شکایت کنم که توقیف پلاک و ماشینو بگیرم قول نامه هم دارم ازشون خداوکیلی چند روزه دارم سکته میکنم میترسم بدون من برن محضر سند بزنن راهنمایی کنید لطفا باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر باید شکایت کیفری از ایشون بشه . باید بررسی بشه عمل ایشون اگر ادله کافی نباشه باید از بعد حقوقی وارد شد