مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام. صلح نامه ای از طرف فرزندان ذکور بین مصالح (پدر) نوشته شده که در آن متراژ زمین قید نشده و جای خالی گذاشته اند و در آن حق خواهران و 3نفر از برادران ضایع شده و پدر حال و اوضاع مساعد ندارد و بیش از 5 ماه است که به روی تخت است و حتی خوراک طعام توسط همسرش خورانده میشود و اختیار کامل شرایط روحی روانی خود را ندارد و حتی حدود دوسال است که دارو آلزایمر مصرف دارد . آیا امکان ابطال صلح نامه وجود دارد یا خواهران و آن سه برادر میتوانند برای خود از پدر صلح نامه ای دیگر بگیرند . پدر هم گفته برایشان اثر انگشت میزند صلح جدید را - با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صلح نامه در زمان عدم هوشیاری پدر و بیماری وی اخذ شده است در صورت اثبات این موضوع احتمال ابطال صلح نامه وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. با توجه به توضیحات شما اصلا صلح نامه باطل است و شما باید دادخواست اثبات حجر و ابطال صلح نامه را مطرح نمایید