مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام
شوهر من فوت شده ومادرش در قید حیات است. هنوز انحصار و ورارثت. به طور کامل انجام نشده ، مادر نمیتواند. حرکت کند و میخواهد تا زنده است وکالت تمامی سهم الارثش را به من بدهد تا علاوه بر انجام. امور اداری انرا برای فرزندانم حفظ کنم شما چه راهی را پیشنهاد میکنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منظورتان انتقال سهم مادر به نوه و شما باشد بهتر است از طریق دفترخانه اقرارنامه انتقال سهم الارث اخذ نمایید چرا که وکالتنامه در صورت فوت از اعتبار قانونی برخوردار نخواهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاور تماس بگیرید ،ضمن اینکه شما می توانید از طریق دفترخانه اقرارنامه انتقال سهم الارث اخذ نمایید چون که وکالتنامه در صورت فوت از اعتبار قانونی برخوردار نمی باشد،همچنین می توانند اموال خود را در حق شماصلح عمری نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت مطرح کنید و سپس صلح نامه رسمی در دفترخانه مبنی بر انتقال سهم الارث مادر را تنظیم نمایید و بعد از مادر وکالت تام بگیرید و اسناد مالکیت را انتقال بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکالت با فوت باطل است
از ایشان بخواهیر اموال خود را به شما صلحنماید