مشاوره حقوقی رایگان - گواهی پزشکی قانونی

با سلام. در گواهی پزشکی قانونی منظور از جسم سخت چیست . ایا ضربه مشت و گاز گرفتن در حکم جسم سخت است. در گواهی پزشکی قانونی برای شاکی گواهی شده که جراحت دست ناشی از جسم سخت است . اما شاکی مدعی است که او را گاز گرفته اند . ایا این ادعا از او پذیرقته می شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جسم سخت شامل دندان و ناخن و هر چیز برنده را شامل میشه اعم از چاقو، چوب سنگ و...