مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با نصب دوربین مدار بسته در آپارتمان

با سلام. تمامی مالکین ساختمان جهت نصب دوربین مدار بسته به اتفاق نظر رسیده اند. اما بنده به این دلیل که نمیخواهم در این رابطه هزینه کنم با این کار مخالفت کرده ام. اما مالکین ساختمان تهدید به شکایت در صورت عدم پرداخت هزینه کرده اند.
آیا بنده مجبور به موافقت و پرداخت هزینه هستم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با رای اکثریت به نظر باید انجام بشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نصب دوربین مداربسته در مشاعات ساختمان‌های مسکونی نیازمند موافقت همه مالکان و ساکنان است یا موافقت اکثریت کفایت می‌کند، گفت: با توجه به عمومیت قواعد و مقررات راجع به آپارتمان‌نشینی، ملاک نظر اکثریت است.