مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با نصب دوربین مدار بسته در آپارتمان

باسلام.
بنده مالک واحدی در مجتمع 40 واحدی می باشم. مدیر ساختمان با تعدادی از مالکین اقدام به خرید دوربین برای نصب در مشاعات کردند. چون بنده راضی به پرداخت هزینه دوربین خریداری شده نبودم، ریموت پارکینگ رو قطع کرده. در صورتی که بنده شارژ ماهیانه رو همیشه پرداخت میکنم. فقط زیر بار خرید دوربین نرفتم و راضی نیستم، هزینه ای اضافه بر شارژ بدم. آیا مدیر میتونه به این دلیل از بنده شکایت کنه یا ریموت رو قطع کنه؟ هر تهدید دیگه ای علیه بنده کنه؟ قابل ذکر هست از 40 واحد، بنده و یک واحد دیگه پول ندادیم یعنی دو واحد هستیم که نمیخوایم پولی اضافه از شارژ بدیم؛ که خرج هزینه های اضافی و جدید بشه.
ممنون از شما.

پاسخ ها :

قطع ریموت پارکینگ توسط مدیر به دلیل عدم رضایت در نصب دوربین مدار بسته قطع ریموت پارکینگ توسط مدیر ساختمان عدم رضایت مالک واحد آپارتمان در نصب دوربین مدار بسته مخالفت با نصب دوربین مدار بسته در آپارتمان قوانین نصب دوربین مدار بسته قطع ریموت پارکینگ مخالفت