مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی خودرو

با سلام و وقت بخیر
خودرو خودم رو به صورت وکالتی و با مهلت 1 ماهه تعویض پلاک فروخته ام /الان متوجه شده ام خریدار نیز خودرو را به فرد دیگری فروخته است/آیا مهلت 1 ماهه تعویض پلاک سر جایه خود باقی می ماند یا فردی که ماشین را از من خریده می تواند آن را تغییر دهد در هنگام فروش خودرو به فرد دیگر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه وکالت برای تعویض پلاک به خریدار یک ماه داده باشید بعد از یک ماه وکالت اعتبار ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.