مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ساختمان

سلام عرض ارادت.من استادکار ساختمون هستم.یه ساختمون با قرارداد اجاره کردم درحین کار از ارتفاع افتادم و پام و دنده ام شکسته کارفرما حتی حاصر نیست هزینه پزشکی هم بده از کارفرما شکایت کردم.میخاستم بدونم نتیجه چی میشه؟من چقد مقصر میشم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعیین تقصیر برعهده کارشناس است چون امری فنی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
تعیین مقصر با کارشناس رسمی دادگستری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تعیین تقصیر برعهده کارشناس است چون امری فنی است.