مشاوره حقوقی رایگان - ماشین فروخته شده به زیر قیمت

با سلام
بنده ماشین مو با زیر قیمت کارشناسی تو سایت درج آگهی ... زدم و از این موضوع اطلاع نداشتم
یک نفر ده دقیقه بعد از درج آگهی ماشین مو خواست و تقریبا به نود درصد قیمتی که زده بودم بهم داده و ده میلیون رو نگه داشت برای سند و چون ظاهر موجهی داشت من هم ماشین رو بهش دادم و فقط یک کارت ملی ازش گرفتم و هیچ قولنامه ای ننوشتیم
یکساعت بعد از معامله متوجه شدم که تقریبا 25 تا 30 میلیون زیر قیمت بازار با طرف توافق کردم.
وقتی بهش گفتم که ماشین رو بیاورد و پولش رو پس بگیرد امتناع کرد و گفت سند ها پیشت بماند و گفت کلی چیز برای آن خرج کرده و برای تهیه آن پول ماشین ، اسباب خانه اش را فروخته
چطور میتوانم از خلاف احتمالی فرد با پلاک بنده جلوگیری کنم و معامله رو فسخ کنم و ماشین رو پس بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فورا بوسیله اظهار نامه اعلام فسخ کنید و سپس از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای فسخ بیع ، شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست بدهید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید ابتدا اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست بدهید