مشاوره حقوقی رایگان - قصور مامورین آگاهی در پرونده آدم ربایی

باعرض احترام و خسته نباشید
ممنون از وکلای عزیز ...
بابت کم کاری و غصور در پرونده آدم ربایی وکلای عزیز پیشنهاد اعتراض رو دادند...بنده تا به الان دو بار اعتراض زدم با تنظیم لایحه به مبالغ بالا..و وکیل تسخیری دارم از سمت بنیاد شهید که تا الان قدم از قدم بر نداشته متاسفانه...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اشتباه کردید ، هرچیزی که ارزان یا مفتی باشه نتیجه اش این میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است خودتان پیگیری نمایید یا با یک وکیل متخصص مشورت نمایید و