مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مجوز گلخانه از شهرداری

باسلام
بنده روی زمینم مجوز گلخاته گرفتم از جهاد،باتوجه یه اینکه زمینم تو حریم شهره رفتم شهرداری درخواست مجوز کردم،پرونده تشکیل شد و تا آخرین مرحله(صدور برگه عوارض)پیش رفتم،بعد یهو گفتم که نمیتونیم به ابنیه (انباری و خانه کارگری و دستشویی و ...)مجوز بدیم و کنسل شده
و گفتن فقط میتونی سازه لوله ای گلخونتو بزنی
باید چکار کنم؟
تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی شما مجوز گلخانه نموده‌اید بایستی به صورت سوله نسبت به ساخت گلخانه اقدام گردد