مشاوره حقوقی رایگان - راه های رفع توقیف خودرو به دلیل شرب خمر

با سلام
ماشینم به دلیل شرب خمر توقیف شده ، تو پرسش و پاسخ ها و اطلاعاتی که گرفتم ظاهرا ماشین حداقل 21 روز باید توقیف باشه تا پیامک احضار به دادسرا برام بیاد. من تا این چند وقته واقعا به ماشینم نیاز دارم و میخواستم بدونم هیچ قانون یا تخفیفی وجود نداره که بتونم ماشینم رو زودتر رفع توقیف کنم؟ایا با وکیل گرفتن میشه زودتر به نتیجه رسید؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر پیگیری کنید و پرونده ارجاع بشه شعبه و تفهیم اتهام بشه و مقدار مشروب کمتر از بیست لیتر باشه می توانید درخواست رفع توقیف بدهید و زمانی که اعلام کردید درست نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ماشین وسیله امرار معاشتان باشد میتوانید ان را جز مستثنیات دین اعلام و آزادش کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید