مشاوره حقوقی رایگان - مالیات

سلام من مربی آموزشگاه رانندگی ام
مارو بعنوان پیمانکار تو قانون تعریف کردن
صاحب آموزشگاه از حقوق ما برای مالیات سالانه خودش مالیات برمیداره میگه من دارم مالیات شما رو میدم
اداره مالیات رفتیم پرسیدیم گفت کارش غیر قانونی و باید برای شما لیست درامد به اداره مالیات رد کنه و ما باید از شما مالیات بگیریم و...
ولی نمیگن که خوب یارو داره میگیره ما باید چکار کنیم تازه گفت اگه براتون لیست رد کنه ماهی 10 میلیون دارید میگیرید مالیاتتون نسبت به پولی که اون میگیره بیشتر میشه ولی ما برای هر جلسه کلاس مثلا 100 میگیریم تقسیم بر 3 میشه یک سهم اموزشگاه یک سهم مربی یک سهم ماشین
ما هرچی به اداره مالیات گفتیم اون 10 میلیون 5 میلیون مال منه 5 میلیون مال ماشینمه و خرج خودش میگن ما به اون کار نداریم دریافتیتونو کار داریم
حالا ما هم از پولی که یارو برای خودش کم میکنه ناراحتیم هم میترسیم اداره مالیات بر اثاث دریافتیمون مالیات بگیره نمیدونیم چکار کنیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ملاک قرارداد کاری شماست .اگر خلاق قرارداد عمل می کند می توانید فسخ کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام شما حتماً بر اساس قوانین مالیاتی اظهارنامه خود را ارسال فرمایید و در صورتی که مالیات مقرر بر اساس قانون نبود می توانید نسبت به آن اعتراض نمایید