مشاوره حقوقی رایگان - افترا

باسلام خدمت عزیزان خسته نباشید
یه سوالی داشتم. از بنده به جرم آتش زدن خودرو شکایت کردن . زمان وقوع حادثه که از کلانتری میان برای صورتجلسه. اونجا اسمی از من برده نمیشه که فلانی آتش زد و ما دیدیم. بعداز چند روز میرن شکایت میکنن یه نفرشاهد آورد و قسم خورد . در طی جلسات دادرسی تبرئه شدم و رای قطعی رو دادگاه صادر کرد. حالا من شکایت کنم ب جرم افترا و شهادت دروغ .آیا هزینه هایی ک متحمل شدم رو میتونم بگیرم؟؟ واین که من باز باید ثابت بکنم که افترا زدن و شهادت دروغ دادن یا مستندات پرونده کافیه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین!؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام به صرف این که به شما اتهامی وارد شده باشد نمی‌توانید افترا شکایت کنید در صورتی که دلایل متقنی وجود دارد که به شما افترا زده شده و سوء نیتی داشته‌اند و یا اینکه جرم واهی باشد یعنی جرمی رخ نداده مثلا در اثر اتصال خود به خود برق رخ داده باشد نه در اثر عمل انسان می‌توانید افتراء شکایت کنید و اعاده حیثیت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید شکایت افترا و اعاده حیثیت و شهادت دروغ را اقامه نمایید
و دادخواست مطالبه حق الوکاله وکیل و خسارات را مطرح کنید