مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر و صافکاری ناقص خودرو توسط مقصر

سلام . من با یه پژو از عقب تصادف کردم که منو کوبید تو جدول کندرو و چرخ جلو ماشین از سمت شاسی کج شد .افسر اومد مقصر 100 درصد شد. مدارکارو بردیم بیمه . خسارتم بیشتر از سقف پرداخت بیمش شده . هنوز مبلغ بیمه رو نگرفته و تامین دلیل نکردم که گفت من وضع مالیم بده و بیکارم و ندارم و اینا ... رفتم پیش صافکار آشناش که درست کنه ولی خوب درست نکرده با کمترین وقت و کمترین صافکاری ... الان ادعا میکنه من درست کردم فاکتورم دارم . من باید چیکار کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید الان میشه هنوز تامین دلیل کرد یا نه . آیا از کوبیدن شاسی عقب و جلو افت قیمت میخوره چون ماشینو دیگه نمیخرن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر.بستگی به مدل ماشین داره از تاریخ تولید تا 5سال افت قیمت می خورد