مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث ملک قولنامه‌ ای

با سلام .مادر بنده از ازدواج قبلیش داری سهم الارث است که شوهرش فوت کرده است سه تا هم فرزنده داره که دوتاشون بعد پدرشون فوت کرده‌ن حالا سوال اینه که ایا میتوان سهم خودشو بصورت قولنامه‌ی یا به اشکال مختلف به بنده انتقال بده چون سند ندارن تقسیم ترکه ‌‌هم انجام دادم. و ایا من از ارث مادرم که از شوهرش بهش رسیده میتونم سهم داشته باشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله راهکارهایی هست. پیشنهاد میشود برای دریافت جزییات از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید