مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک دارای مستاجر

با سلام وقت بخیر من یه مغازه رو 5 ساله مستاجرم قراردادم برج 9 تمام شده و قرارداد جدیداز تاریخ1400/11/01به مدت دوسال امضا کردم ولی مالک قصد فروش مغازه رو داره حالا سوالم اینجاست اگه تا قبل از برج 11 فروخته بشه قرارداد من باطل میشه تاریخ عقد قرارداد 09/22میباشد
ممنون میشم جواب بدین..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قرارداد اجاره باطل نمی شود و شما دو سال حق استفاده دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه قرارداد شما معتبر است و با انتقال آن به شخص ثالث فرد مذکور قائم مقام مالک قبلی می گردد لذا حق تخلیه برای مالک جدید متصور نیست مگر مطابق شرایط و مفاد قرارداد شروطی در این خصوص وجود داشته باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله .باید با مالک دوم قرارداد بسته شود.