مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین در دوره عقد

با سلام دختری باکره هستم در دوران عقد شوهرم به محض اینکه پیش قسط مهریه پرداخت کرده درخواست تمکین داده . مگه با پرداخت پیش قسط حق حبس ساقط میشه؟ هدف ایشون از این کار چی بوده؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .البته این موضوع اختلاف نظر ورویه قضایی وجود داردبرخی تا تمام اقساط پرداخت نشود را مدنظر وبرخی یک قسط هم داد موجب اسقاط حق حبس مس گردد.