مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن سن شناسنامه

من قبل اینکه بدنیابیام یه داداش داشتم که که در شیش ماهگی فوت میکنه وبابام شناسنامش باطل نمیکنه اما بعد چهار سال که من بدنیا میام همون شناسنامه روبه من میده میخوام بدونم راهی برای درست کردن شناسنامه و ثبت سن واقعیم درشناسنامه وجود دارد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله. به طرفیت اذاره ثبت احوال دادخواست بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله شما مدارک دارید و قابل اثبات است در صورت نیاز تماس بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله
از پنل مشاوره تلفني تماس بگيريد تا راهنماييتان كنم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ثبت احوال پیگیری کنید و در صورت نیاز دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله باید دادخواست ابطال شناسنامه وصدور شناسنامه جدید با ناریخ. تولد واقعی را تقدیم نمایید