مشاوره حقوقی رایگان - میزان قبوض آب و تسویه حساب بعد از فروش

سلام وقتتون بخیر. دو تا سوال داشتم یک اینکه قبض اب مشترک به چه صورت محاسبه میشه؟ در ساختمان ما یکی از طبقات پنج نفرند و آب زیادی مصرف میکنند و بقیه واحد ها دو نفر و اکثرا هم سر کار. سوال بعدی اینکه یکی از همسایه ها واحد را فروخته و میگوید باید سهم ایشان را از همه چیز بدهیم. بابت قفل ها و لامپ ها و چیزهایی که در مدت ایشان خریداری شده. در همین رابطه قفل های ساختمان را بازکرده و برده. میتوان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا پول اب و برق و گاز بر اساس متراز ساختمان محاسبه میشود مگر اینکه اهالی به شکلدیگری توافق کرده باشند ادعای همسایه شما بی مورد است از او بابت قفل در شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مالکین توافقی برخلاف آن نکرده باشند بر اساس متراژ محاسبه می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید