مشاوره حقوقی رایگان - ایا شهید محسوب می شوند یا خیر

با سلام
برادرم به همراه کادر با حکم ماموریت سازمانی به دنبال یه فرد قاچاقچی میافتن که فرد برای فرار خودرا به کانال اب زده ولی گرفتار اب می شوند که برادرم که سرباز بوده برای دستگیری متهم یا نجات ان(مشخص نیست)به درون آب رفته که هردو گرفتار می شوند و غرق میشوند.کمیسیون 140رای به فوت حین خدمت داده اند.آیا سرباز شهید حساب می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فوت حین خدمت معمولا مستمری یا دیه به خانواده ایشان تعلق خواهد گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد از ارگان مربوطه سوال فرمایید