مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

من وکالت دو ماهه تعویض پلاک دادم طرف مقابل پول ماشین رو پرداخت نمیکنه ولی پلاک رو تعویض نکرده تو بازه زمانی تعیین شده.ماشین رو سالم تحویل دادم ولی میگه 35میلیون خرج ماشین کردم و از فاکتور میارم در صورتی که می‌دونم از دوستاش فاکتور گرفته و ....الان میتونم اعلام سرقت کنم یا نه؟ممنون میشم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط می توانید از مرجع قضایی استرداد وجه را بخواهید و به پلیس راهور اطلاع دهید که مالکیت را منتقل کرده اید و طرف تعویض پلاک انجام نداده است