مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی اخذ شده در دوران ماموریت

با سلام و احترام
اینجانب با مدرک لیسانس در سال 1386 درگمرک بصورت پیمانی استخدام و سپس در سال 1389مدرک فوق الیسانس را اخذ نمودم که در حکم کارگزینی من لحاظ شد و در سال 1396 به شهرداری یکی از شهرها بعنوان شهردار مامورشدم که در همین دوره ماموریت خود مدرک دکتری اخذ کردم و در حکم حقوقی من در سال 99 و 1400 لحاظ شد اما در پایان ماموریتم در مهرماه 1400 که به گمرک برگشتم مدرک دکتری من را به استناد بخشنامه اقای نوبخت که بیش از یک مرحله بالاتر را نمیتوانند لحاظ کنند اعمال نکرد حال سوال اینست میتوان به دیوان شکایت کنم ؟ استناد قانونی چیست ؟
2 محل پست سازمانی من را هم باوجود اینکه پست خالی موجود بود با حفظ محل خدمت قبلی تغییر دادن یعنی پست شهر دیگری را دادن و لی محل خدمتم تغییر نکرد ایا این قانونی است ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بخشنامه عدم اعمال مدارک یک مرتبه بالاتر از طریق دیوان عدالت اداری ابطال گردیده است و دستگاه مربوطه مکلف به اعمال مدارک تحصیلی و اصلاح حکم کارگزینی خواهند بود