مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر بزرگم بخاطر تحریک مادر علیه من و سواستفاده از بیماری مادر برای سرنگون کردن من

باسلام برایه بدست آوردن یه قطعه زمینی که از مادر خریدم وفروشنامه معتبر دارم تا به امروزتنها کاری که درحقم نکرد تروربنده بودازبیسوادی وبیماری مادرم واسه نابودکردنم سواستفاده کرد.به زور مادرم راوادارکردکه ازم شکایت بکنه که من باتفنگ شکاری مادرم وتهدیدمرگ وناسزا میگم واسم ابلاغیه شکایت مادرام آمده که به دروغ من مامانمو باتفنگ شکاری تهدیدقتل کردم لطفا یک عریضه واستهشاد بگین تا ببرم چندنفر ازاهالیه محلم که کاملا ازمردم آزاری پی درپی برادرباخبرهستن امضا وتاید بگیرم تا از شراین نامسلمان نجات پیدا کنم باسپاس فراوان ?

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام از طریق تنظیم لوایح به سایت درخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق تنظیم لوایح به سایت درخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی باشد لطفاً از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید