مشاوره حقوقی رایگان - درگیری در ماموریت نیروی انتظامی

سلام من سال 96در حال ماموریت بودم یک متهم داشتم انتقال میدادم به دادسرا بنده راننده بودم
که ریختن با قمه با ما درگیر شدن و متهم رو فراری دادن دست من هم قمه خورد 5تا بخیه خورد
داخل صورت جلسه قید شده درگیری با مامور و زخمی شدن من اون زمان پزشک قانونی هم رفتم
ایا به من جانبازی یا کارت ایثارگری تعلق میگیره برم دنبال پرونده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر خیر
جهت اطمینان از ارگان مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جهت اطمینان از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع میتواند در کمیسیون یگان مربوطه بررسی ومعلول عادی یا معلول حین خدمت تلقی شوید