مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام،اگر تهمت و افترا زدن به شخصی کنیم و ان شخص صدا را ضبط کرده باشد و اثبات کند اقا دلیلی میشود برای تشکیل پرونده کیفری و باطل شدن حضانت دایمی و بلاعزل فرزند؟در رای مطلق دادگاه هم قیدشده بازوجه است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود.
حتی در صورت اثبات تاثیری در حضانت ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صدا دلیل نیست ولی ممکن است اماره محسوب شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام این موضوع هیچ ربطی به حضانت فرزند ندارد مگر