مشاوره حقوقی رایگان - خسارت اتومبیل در پارکینگ عمومی

وسایل درون خودرو ام که در پارکینگ عمومی پارک شده بود به سرقت رفته، به ارزش حدودی 100 میلیون تومان، آیا پارکینگ در این زمینه مسئول و مجبور به پرداخت خسارت می باشد؟
با توجه به اینکه پارکینگ مجهز به دوربین مداربسته نمی باشد آیا ما برای اثبات ادعای خود و سرقت اموال نیاز به ارائه مدرک داریم؟ قبض پارکینگ موجود می باشد و پلیس 110 به محل پارکینگ مراجعه کرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام به هر حال مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.