مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کار سخت و زیان آور

با سلام من 14 سال است در کارخانه ای کار میکنم که شامل سخت وزیان آور میباشد وهر دو سال یک بار آلایند سنجی می شود وسخت وزیان آور بودن کارخانه وشغل من تایید شده است در این نوبت آلایند سنجی شغل من رد شده است اگر در دوره های بعدی سختی کار من تایید شود آیا در سابقه سخت وزیان اور بودن کار من مشکل ایجاد می کند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق آیین‌نامه‌ی ابلاغی در سال 1393، چنانچه بیمه شده در 20 سال سابقه کار سخت و زیان آور به مدت حداکثر یک سال به هر عنوان چون غیبت، بیماری، اخراج، ترک کار، کارکرد عادی، مشاغل آزاد، بیمه اختیاری و نظایر آن در مشاغل سخت و زیان آور اشتغال نداشته باشد توالی خدمت وی از بین نمی‌رود.