مشاوره حقوقی رایگان - ثمنیه عرصه و اعیان‌

سلام ملک موروثی تقسیم سند شده و به قانون قدیم برای مادر سند ثمنیه عرصه و اعیان عمارت تعلق گرفته
حالا مادر در قید حیات نیست و ملک بالای پنجاه سال سن داره و تصمیم بفروشش داریم آیا باید انحصار ورثه انجام بشه؟سهم ثمنیه رو چه جوری میشه حساب کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای فروش ملک در برگه انحصار وراثت را اخذ نماید وثمنیه اعیانی نیز توسط کارشناس ارزیابی خواهد شد