مشاوره حقوقی رایگان - فضای مجازی

سلام. ببخشید بنده با شخصی مدتی در ارتباط بودم و دعوا کردیم و من عصبی شدم تهدید کردم طرفو . حالا امروز ازم شکایت کردن به جرم تهدید و مزاحمت و توهین.
عکس فرم رو فرستادن برام.
ازم فقط شماره ای که به اسم خودمه و اسم و فامیلمو داشتن . کد ملیمم ندارن. برای شمارم پیامکی نیومده و اینکه آدرسمم ندارن . آیا این شکایتشون اصلا بررسی میشه و معتبره؟ و من بهشون گفتم که دیگه مزاحم نمیشم ولی ایا لازمه الان کاری کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اسکرین شات داشته باشند از طریق پلیس فتا بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما سامانه ثنا داشته باشید حتما باید شکایت به سامانه شما ابلاغ بشود ولی اگر سامانه ثنا ندارید به آدرس شما ، ابلاغ خواهد شد یا ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اکانت خود را حذف کنید اثبات موضوع خیلی سخت خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اسکرین شات داشته باشند از طریق پلیس فتا بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر اسکرین شات داشته باشند از طریق پلیس فتا بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اکانت خود را حذف کنید قابل پیگیری نیست.