مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت حقوق با مزایا

سلام. آیا بین شرکت های خصوصی و دولتی مثل کارخانجات تفاوت حقوق و مزایا وجود دارد؟ یعنی کارفرما میتواند حقوق برای کارمندانش را خودش تعیین کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در شرکت‌های خصوصی کارفرما می تواند مازاد از حقوق و مزایایی که شورای عالی کار تعیین می کند مزایای دیگری نیز به کارگر پرداخت نماید که جز حق مکتسبه کارگر تلقی گردد و منعی وجود ندارد