مشاوره حقوقی رایگان - انباری

باسلام
ما یه واحد مسکونی رو 15 سال قبل فروختیم که فاقد انباری بوده د (کلا ساختمان در جواز و سند انباری نداشته)
ولی در قولنامه به خریدار گفتیم بهت انباری میدیم بدون دریافت وجه اضافه که این انباری تحویل خریدار هم شده.
حالا سایر واحدها قصد ساخت انباری دارن و ایشون ادعا داره که باید باز یه انباری دیگه بهش بدیم . درصورتی که ما در قبال ساخت و دادن انباری قبل از ایشون هیچ وجهی نگرفتیم و ایشون الان ادعا دارن به ما پول دادن . الان ما باید چیکار کنیم ایشون میتونه از ما شکایت کنه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی به تعهد خودتان عمل کردید نگران چه هستید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید