مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست دادگاه

ببخشید. ما یه کلاهبرداری اینترنتی ازمون شد و بعدا که پیگیر شدیم، دیدیم یه بنده خدای دیگه‌م با همون کارت ما به صورت غیرحضوری ازش کلاهبرداری شده. حالا یه دادخواست از سامانه ثنا با این مضمون برامون فرستاده شده که نمیدونم منظورش چیه.. دادخواست اینه:
نظر به انجام مفاد نیابت و صدور قرار قبولی کفالت از آمار شعبه کسر و اعاده گردد.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای متهم قرار تامین معرفی کفیل صادر شده و آین قرار توسط شعبه نیابت اجرا شده و پرونده برگشته شعبه اصلی.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای متهم قرار تامین معرفی کفیل صادر شده