مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بازپرس شورای حل اختلاف

سلام
بنده یکباب مغازه ازشخصی اجاره کردم جهت تاکسی تلفنی چون مغازه آهنگری بود جهت تجهیز آن مبلغ پانزده میلیون پنج سال پیش هزینه کردم که مالک بطور ضمنی مقداری ازهزینه را موقع تحویل تقبل نمودبعدبشهرداری رجوع کردم گفتندخارج از ‌کاربری هست بعدازسه ماه رفت وامدوتهیه نقشه هوایی ازطریق جهادکشاورزی توانستم کاربری انرا بگیرم که مالک باز نصف هزینه را قول پردتخت هنگام تخلیه داد بعدچندسال که خواستارتخلیه گردیدقولهایش رامتذکرشدم که منکرقولش گردیدبنده هم مغازه راتخلیه نکردم اماکرایه میپرداختم بعدیکسال بطورناگهانی حکم تخلیه اوردوتخلیه نمودم ایشان بخاطدیکسال شکایتی درشورای حل اختلاف مطرح وبنده درتاریخ اعلام شده به شورای خیابان ارباب رجوع نموده ومسول پرونده و
‌صورتجلسه ای تنظیم نمودمبنی برپرداخت 18میایون که گفتم دلایلی بجت عدم تخلیه دارم که ایشون گفت من تاظهرتعدادی پرونده جهت رسیدگی دارم ووقتم کمه دلایلت راهم ربطی به این قضیه نداردوچنانچه امضاننمایی به دادسرامیفرستمت وهزینه های زیتدتری بایدبدهی وممکنه برایت دردسرهم فراهم شود بنده هم چون تجربه ای درامورقضایی نداشتم امضانمودم وازمالک شکایت کرده ودرجلسه رسیدگی که درشعبه دیگری ازشورابودفاکتورها وجهارشهودبردم که ازدونفرشان پرسیدوثبت نمودولی دراخر رای بربراعت مالک دادچون مالک درجواب سوال بازپرس که گفت مغازه ات باقبل فرقی نموده یانه و بدروغ گفت نه صادرنمودبعداکه گفتم حقم ضایع شده بازپرس گفت اعتراض کن تا دقیقتربررسی کنیم حتی بایشان عساب دادرض کردم ازشهرداری استعلاگسترسابسببم کنیداماجلسه اعتراضم رابه بهارستان دومموردشکایت کنم وچگونه؟ار میتوانم ازمسولان پرونده هرجاع نمودندوانهاهم غیابا رای قبلی راتاییدممودندضمن اینکه مطمعن هستم مالک شخصی بانفوذداردودر رای هاتاثیرگذاربوده
الان هم بدلیل عدم پرداخت جریمه حقوقم راکه بازنشسته هستم مسدودنموده ومبلغ شش میلیون رهن رابدادگستری سپرده میشه شکایت کنم ازمسولان پرونده وچگونه؟

پاسخ ها :

شکایت از بازپرس